9 мая 2007 г., 09:38

Недей 

  Поэзия
582 0 1

Звезда си ти в моето небе,

угастващ лъч към моето сърце.

Недей оставя бедното момче,

че то само теб си има

и без теб надеждата умира.

Недей оставя бедното момче,

то само теб си има

и само при мисълта без теб

сърцето му се свива

Остави го!!!

Уви!!!
И сърцето му разби!!!

© Мартин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??