9.05.2007 г., 9:38 ч.

Недей 

  Поезия
571 0 1

Звезда си ти в моето небе,

угастващ лъч към моето сърце.

Недей оставя бедното момче,

че то само теб си има

и без теб надеждата умира.

Недей оставя бедното момче,

то само теб си има

и само при мисълта без теб

сърцето му се свива

Остави го!!!

Уви!!!
И сърцето му разби!!!

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??