12 июл. 2022 г., 10:31

Недей 

  Поэзия » Любовная
518 2 4

Недей да се промъкваш във съня

покоя мой нахално да смущаваш

и в сенките дълбоки на нощта

ти своя лик пред мене да представяш

 

Не искам да те виждам! Не сега

когато мисля съм те вече преживяла

когато моята изстрадала душа

е вече по- спокойна по- завършена и цяла

 

Отне ми време много, страшно много

парченце по парченце да сглобя

сърцето си и знай не мога

и няма аз да ти го позволя

 

Да имаш власт над мен и мойта воля

и да, без тебе мога да летя

защото знам, че та те преживея мога

и без теб сама ще продължа

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??