недей отново
***
не ме търси
отново
недей
ръмжи
обръгнала
душата в ъгъла
простенва тихо
като пред последното причастие
пречиствайки се
за горнилото на пъкъла
не ми звъни
отново
недей
не се опитвай
да разровиш
миналото
отдавна е нагризано и смътно
а аз ще преобърна
прокълнатия си живот
на грешница
и
на пръсти
раздрани
в трънаците-спомени
пристъпвайки плахо
ти пожелавам
всичко хубаво
без мен
© Плами Все права защищены
Хареса ми!
Успех, Плами!