Недей риваа
С крокодилски сълзи
стига си ревала.
Нима не си разбрала,
че младост се не връща!
Че най-доброто
веднъж се случва в живота.
И не хванеш ли го, „сори".
Сивотата ще те сбори.
Няма копче за „римейк",
прилича живота сам на „Брейк".
Все те мята и върти
в конвулсии, уж щастливи.
Времето безпощадно си върви.
Радвай се, че сме още живи!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
К`во иска ощИ?
Поздравчета PESHTERSKI!
Усмихна ме още повече!