Сутрин
сълзите на цветята
не блестят като моите,
от радост,
когато те видя,
а славеят
не ме омайва с песен
както гласа ти.
Защо са им крила
на пеперудите,
щом ги губят
и не докосват никога
мечтите си…
© Ласка Александрова Все права защищены
мечтите си"
....................................................................
Пожелавам да догонят и сбъднат мечтите си, защото
винаги има първи път ... Много хубав стих!
Поздрави за талантливата авторка!
БЪДИ!