27 мар. 2008 г., 12:38

Недописана история 

  Поэзия
433 0 2
Какво искаш от мен, какво искаш от мен,
не бих де дарила с фалшива усмивка дори!
Аз не те искам в живота си и не ще пренапиша
продължение от прежните дни!!
Сърце, в което липсва искра, огън не ще да пламти!
Не искам, не искам в живота си до мен да вървиш!
Нечестно и подло е да си тръгнеш безследно,
без довиждане, без жестове и дума, дори!
А след ново завръщане да си по-искащ отпреди!
Аз не сливам минало с бъдеще в цяло едно,
не бих и опитала - било, каквото било!
Дано пътят към мен да изгубиш завинаги ти -
дано не те видят очите ми, както преди!
Сега поклащаш глава и си казваш: - Грешиш като мислиш така!! -
Не ме подценявай, не се и опитвай! Не съм предишното
плахо момиче. Не съм и глупачка - АЗ СЪМ ЖЕНА!!!

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??