25 авг. 2011 г., 22:53

Недописано 

  Поэзия » Другая
492 0 0

‎... и влюбен съм в на вятъра платната, 
в аромата на света, 
в потъващия залез 
и в падането на нощта. 
И влюбен съм в остриета вечни,
в танц на дракони, в пълната луна,
и влюбен съм в мечтите безконечни,
и в безкрая на съня...

© Иван Велков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??