... и влюбен съм в на вятъра платната,
в аромата на света,
в потъващия залез
и в падането на нощта.
И влюбен съм в остриета вечни,
в танц на дракони, в пълната луна,
и влюбен съм в мечтите безконечни,
и в безкрая на съня...
© Иван Велков Всички права запазени