17 февр. 2008 г., 20:52

Недовършена целувка 

  Поэзия » Любовная
944 0 6

Недовършена целувка

Поглед слаб и простодушен,
замислено вперен в небитието.
До безразличност омърлушен,
отдавна потънал в морето,
където всяка една мида
е знак за наранено сърце,
а поредната нанесена обида -
на дъното е пясъчно зрънце.
Сега устните ти говорят,
но аз не мога да те разбера.
Очите ми със сълзи мерят
разстоянието, което ни разделя.
Вече неспокойните ръкомахания
са заменили нежната милувка.
Имахме толкова общи желания -
сбогуваме се с недовършена целувка.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??