12 авг. 2014 г., 08:26

Неизбежна любов 

  Поэзия » Любовная
548 0 0

Слънчев лъч проблясна в твоите
oчи, влюбих се в теб в мига, в
който бог нареди.

 

Като те видях за първи път, сърцето
ми претръпна не можах да си поема
дъх, дори и да си отдъхна.


Ако някой се е докоснал до
сърцето ти поне веднъж, не го
оставяй, а до себеси задръж.

 

Слънчев лъч проблясна в твоите очи,
но след време аз разбрах, каква
била си ти.

  

 

© Марио палатов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??