25 апр. 2007 г., 08:56

Неизживяна любов 

  Поэзия
711 1 0
Тази вечер съм пак сама,
потънала в мрачна тишина.
Мълча и гледам звездите,
под които с тебе бяхме.

Защо така жесток е животът,
защо измъчва ни сега.
Нима любовта ни не разбра
и остави ни разделени на света.

Ти ще се ожениш, може би,
аз също ще съм с друг.
Но дали ще трепне любовта,
когато срещнем из града.

                             

© Илияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??