12 янв. 2007 г., 11:47

Нежен силует,струйка вода и твоята страст... 

  Поэзия
925 0 8

Чува се единственно падането на водата-
как малките капчици се разбиват по плочките.
Ти се приближаваш бавно,
пристъпваш към открехнатата врата
и с усмивка си припомняш всеки един момент от изминалата вечер..
Тъмнината,нейният силует,докосването...
Нежното ухание на кожата и...
..С приближаването усещаш как възбудата ти нараства,
на сантиметри от вратата я зърваш,
но не просто силуета,а нея-
бялата и кожа,нежните извивки на тялото и,
гърдите и-розовите връхчета,
настръхнали от допира с водата...
Проследяваш нежните струйки,
галещи цялото и тяло...
Усещаш как възбудата в теб достига крайната си точка...
Вече си представяш нейното докосване,
допира на кожата и до твоята,
водата,стичаща се по телата ви...

Дали сладкото предчувствие от предстоящото,
нежната гледка и страстния спомен,
не ти доставят по-голямо удоволствие...
от самото продължение?...

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??