Нежен зов
Иска дните ти и нощите ти.
Вижда те, чува те, усеща те
в душата си настръхнала.
Жадува те, пребродил света.
В копнеж и болка те желае.
Полудял и обсебен...
Сърцето онемяло от обичане
проронва сълза. Истинска.
Изтръпва тишината, пие любов.
нежен зов. Откровение...
Вълкът, бездомният обича
безумно своята луна.
© Ванко Николов (Starkmaster ®vn)
© Ванко Николов Все права защищены