13 мар. 2010 г., 13:20

Нейно Величество Любовта 

  Поэзия » Любовная
445 0 0

Един поглед -

цъфна пред нас пролетта!

Едно докосване -

златен дъжд заваля!

Едно нежно погалване -

загърмя, затрещя!

Една дума изречена -

земята разтърсена

лудо хоро заигра.

Една целувка -

всичко за миг онемя!

Аз и всичко край нас коленичи -

поклон правим

пред Нейно Величество Любовта!!!

 

 

© Джени чапурска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??