Един поглед -
цъфна пред нас пролетта!
Едно докосване -
златен дъжд заваля!
Едно нежно погалване -
загърмя, затрещя!
Една дума изречена -
земята разтърсена
лудо хоро заигра.
Една целувка -
всичко за миг онемя!
Аз и всичко край нас коленичи -
поклон правим
пред Нейно Величество Любовта!!!
© Джени чапурска All rights reserved.