НЕЖНОСТ
Нежност,
само туй ми дай!
Дай ми всичко топло!
Нека сърцето ми да заиграй
и да чуеш моя вопъл!
Накарай ме в екстази да изпадна,
като разбудиш жилките в нощта.
Нека в прегръдките ти да попадна
и да разбера, че днес не съм сама!
Нежност и любов ми дай.
Думи мили ми кажи.
Нека сърцето ми да заиграй
и влюбено по тебе да тупти!
© Десислава Все права защищены