14.06.2009 г., 20:10 ч.

Нежност 

  Поезия » Любовна
500 0 0

                                                                    НЕЖНОСТ 

 

 

Нежност,

само туй ми дай!

Дай ми всичко топло!

Нека сърцето ми да заиграй

и да чуеш моя вопъл!

 

 

Накарай ме в екстази да изпадна,

като разбудиш жилките в нощта.

Нека в прегръдките ти да попадна

и да разбера, че днес не съм сама!

 

 

Нежност и любов ми дай.

 Думи мили ми кажи.

Нека сърцето ми да заиграй

и влюбено по тебе да тупти!

 

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??