23 февр. 2011 г., 09:08

Нежност и любов 

  Поэзия » Любовная
875 0 3

По цели нощи
щурците свирят
своите песни.
А в слънчевата сутрин
любимата
с целувка ме събужда.
И в леглото
закуската и кафето
ми предлага.
Прекрасна сутрин
и влюбена жена.

Музикална нощ и сутрин,
искрящи в нежност и любов.



©  Н. Пеняшки - Плашков

© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??