Нека ме измъчва сладка болка,
щом в моя ден нахлуеш изведнъж,
нека от любов да изнемогвам
и да те чакам като слънце дъжд...
И нека да е грях мечтата,
да бъда с теб в тая звездна нощ,
отново да усещам топлината
и силата на нежната ти мощ...
Дори навеки да горя във ада,
отново ще потърся своя грях,
отхвърлена, да изгоря на клада,
... щом с тебе съм, не ме е страх...
© Светла Все права защищены