29.10.2008 г., 10:41 ч.

Нека 

  Поезия » Любовна
752 0 7

Нека ме измъчва сладка болка,

щом в моя ден нахлуеш изведнъж,

нека от любов да изнемогвам

и да те чакам като слънце дъжд...

И нека да е грях мечтата,

да бъда с теб в тая звездна нощ,

отново да усещам топлината

и силата на нежната ти мощ...

Дори навеки да горя във ада,

отново ще потърся своя грях,

отхвърлена, да изгоря на клада,

... щом с тебе съм, не ме е страх...

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??