8 дек. 2006 г., 18:15

нека мислим!!! 

  Поэзия
590 0 3

Предпазвайте се и бъдете умни,
вие можете да си помогнете сами.
Нека днес да сме разумни,
за да не проливаме утре сълзи.

Всеки има глава на раменете,
използвайте я - помислете!
Първата аптека посетете
и предпазни средства си купете!

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??