Dec 8, 2006, 6:15 PM

нека мислим!!! 

  Poetry
589 0 3

Предпазвайте се и бъдете умни,
вие можете да си помогнете сами.
Нека днес да сме разумни,
за да не проливаме утре сълзи.

Всеки има глава на раменете,
използвайте я - помислете!
Първата аптека посетете
и предпазни средства си купете!

© Насето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??