27 февр. 2022 г., 13:57  

Нека слънцето достигна! 

  Поэзия » Любовная
357 0 0

Спря дъждът да вали,

облаците надалеч бягат,

не искам пак да ме боли,

ръцe към теб се протягат.

 

Нека бриз ме милва,

нека слънцето достигна,

нека то ми се усмихва -

пред теб нека пристигна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??