27.02.2022 г., 13:57 ч.  

Нека слънцето достигна! 

  Поезия » Любовна
432 0 0

Спря дъждът да вали,

облаците надалеч бягат,

не искам пак да ме боли,

ръцe към теб се протягат.

 

Нека бриз ме милва,

нека слънцето достигна,

нека то ми се усмихва -

пред теб нека пристигна!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??