Ненавиждам разделите...
всяка дума за сбогом...
на сърцето измените...
след довчерашен огън.
Не понасям предателства...
обещания празни...
след фалшиви приятелства...
толкоз нощи напразни...
Но живота навярно е
с толкоз болки устроен,
ненавиждам и мразя ги...
след довчерашен огън.
Но се случват разделите...
със всяка дума за сбогом...
© Красимира Касабова Все права защищены