7.10.2011 г., 19:13 ч.

Ненавиждам разделите 

  Поезия » Любовна
684 0 3

Ненавиждам разделите...

 

всяка дума за сбогом...

 

на сърцето измените...

 

след довчерашен огън.

 


 

Не понасям предателства...

 

обещания празни...

 

след фалшиви приятелства...

 

толкоз нощи напразни...

 


 

Но живота навярно е

 

с толкоз болки устроен,

 

ненавиждам и мразя ги...

 

след довчерашен огън.

 


 

Но се случват разделите...

 

със всяка дума за сбогом...



© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??