27 июн. 2020 г., 07:46

Неназована 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
558 1 1

Дали присъствам в многоточието ти?
Или чувстваш несправедливо това, 
сякаш нищо друго освен името ми може да ме побере. 
Изписвана като молитва, отразено мечтание, 
дълго сдържано заклинание.
Тайно.
Грижливо съхранена, не разпиляна.
И никога назована.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??