8 мая 2011 г., 17:07

Неопределено 

  Поэзия » Любовная
559 0 1

Кръвта за теб тече
във моите вени.
Сърцето ми лудо
забива щом те видя.
Да те целувам аз копнея,
да съм с теб - това желая.
С теб живота си да споделя
и всичко лошо и добро с теб да деля.
На съществуването ми смисълът си ти
и няма как да продължа
без допира на твоята ръка.

© Деси Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??