Животът е циничен,
животът е игра...
Понякога лиричен,
понякога - шега...
Живеем го буквално,
без капка идеал...
И сипем жлъч нахално,
ако по-малко ни е дал...
Не виждаме, че кал сме -
прашинки и вода...
И мислим, че на бал сме -
човешка суета...
© Даниела Ганчева Все права защищены