Стоя неподвижно, но омотана в любов.
Студено е, но те усещам как треперещо говориш.
Палаво вплети мислите.
Ти, горещо и тропическо нахлу в сърцето.
Не е рана, нито сълза.
Сгушени устни се увиват в мен.
Аз се полепих като следа пред теб.
Усети ли как докоснах съзнанието ти?
Заложих сърцето си.
Прочети устните ми.
Протегни длани и ме хвани.
Погали ме, както никога досега...
© Десислава Танева Все права защищены
Поздравления!!!