Jul 1, 2008, 8:19 AM

Неподвижно 

  Poetry » Love
426 0 1

Стоя неподвижно, но омотана в любов.

Студено е, но те усещам как треперещо говориш.

Палаво вплети мислите.

Ти, горещо и тропическо нахлу в сърцето.

Не е рана, нито сълза.

Сгушени устни се увиват в мен.

Аз се полепих като следа пред теб.

Усети ли как докоснах съзнанието ти?

Заложих сърцето си.

Прочети устните ми.

Протегни длани и ме хвани.

Погали ме, както никога досега...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??