1 мар. 2007 г., 21:15

Непростимо 

  Поэзия
921 0 0

Непростимо

 

Не! Не! Не мога да простя -

Всички грешки, всички думи!

Ти отивай си сега,

Ти отдавна ме загуби.

 

Не заслужаваш прошка ти.

Не заслужаваш нито дума.

Колко пъти ти простих?

Не зная, бяха много!

 

Ти ме лъга, аз ти вярвах,

Аз ти вярвах, не разбрах,

Че лъжец си ти изкусен,

Че лъжец си, не разбрах.

 

Колко време аз изгубих,

За да вярвам на лъжи?

Колко време аз погубих

И на тебе отделих?

 

Цялата любов ти дадох,

Която мога да даря.

Не оцени и нея

И друга ти избра.

 

Бъди щастлив със нея,

Щом не беше с мен,

Но в сърцето ми вече

Няма място за теб!

© Ивелина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??