23 февр. 2008 г., 21:26

неразбрана 

  Поэзия » Другая
477 0 2
 

С крила като на пеперуда

летя и с мечти заспивам.

А някои ме мислят за луда,

че в теб каквото търся, откривам.

 

Лека и усмихната, с трепет жив,

с безброй цветове.

Във вятъра те рисувам. Толкова си красив!

Има много ледове...

 

Има много докато се стопят,

докато се научат като мен да летят.

Преди исках да ме разбират,

но вече не ми е нужно...

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Във вятъра те рисувам. Толкова си красив!" - Прелест!

  • видях да лети красива пеперуда....
    лека и усмихната...какво по-хубаво от това...!
    с обич, Катя.
Предложения
: ??:??