17 дек. 2013 г., 23:20

Неразбрана болка 

  Поэзия
610 0 2

Защо живея? За какво копнея?

Дори и аз не знам това!

Накъде бягах? Дали избягах?

Падна сълза на моята ръка!

 

Не знам какво искам

и за какво се боря.

И като не го постигам

за втори шанс се моля.

 

Колко комично е това

сам себе си да раниш!

Колко трагично е онова,

с нещастие да се дариш.

 

Спрях да пиша. Вече пуша.

Преди и сега в душата е суша.

Разлика няма в таз' душа.

Мога спокойно да я погреба.

 

От раните и разрухата боли.

Дори пепелта от сърцето гори.

Нищо не остана в моя проклет живот.

Аз съм програмиран безчувствен робот.

 

© Добрин Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре казано човече !!!!
  • Щом ползваш римите добре,
    не ще си прост робот момче,
    не падай духом,не реви,
    дерзай във своите мечти...
Предложения
: ??:??