14 апр. 2009 г., 21:32

Неразцъфнала пъпчице моя... 

  Поэзия » Любовная
1356 0 39

 

 

 

 

 

 

     Неразцъфнала пъпчице моя...

 

 

                    (на един прекрасен Човек)                

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Сладка болка - отляво в гръдта,

само в мислите страстно жадувана,

сред постеля от дивни цветя...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Загадка бъди!... Тих копнеж...

Че веднъж, ако ти се разлистиш,

цветовете не ще събереш...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Изплакана тръпка бъди...

Най-прекрасни ще бъдат цветята,

на които цъфтеж предстои!...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Мои нежни арменски очи...

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??