14 abr 2009, 21:32

Неразцъфнала пъпчице моя... 

  Poesía » De amor
1359 0 39

 

 

 

 

 

 

     Неразцъфнала пъпчице моя...

 

 

                    (на един прекрасен Човек)                

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Сладка болка - отляво в гръдта,

само в мислите страстно жадувана,

сред постеля от дивни цветя...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Загадка бъди!... Тих копнеж...

Че веднъж, ако ти се разлистиш,

цветовете не ще събереш...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Изплакана тръпка бъди...

Най-прекрасни ще бъдат цветята,

на които цъфтеж предстои!...

 

 

 

Неразцъфнала пъпчице моя!...

Мои нежни арменски очи...

 

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??