22 февр. 2008 г., 18:29

Несбъднато 

  Поэзия » Любовная
905 0 5

Не зная как да ти покажа

какво усещам в мига,

когато стъпките ти

едва заглъхват в нощта.

 

Попил си в душата ми

подвластна на чувства

неусещани до днес,

макар че имала съм

(ненужно) толкова мъже.

 

Едничък ти ме приласкаваш

без капка фалш или игра

и връщаш ме в това,

което забравила бях, че съм била.

© Златка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??