1 нояб. 2006 г., 19:19

Несподелена любов 

  Поэзия
1211 0 1
Казваш,че за тебе съм приятелка добра,
но не виждаш ли във мен болката,
която изпитвам всеки път щом те зърна
и за теб света съм готова да обърна.
И пак не проумявам,защо държиш се с мене ти така,
ту си мил и нежен,
ту сравняваш ме с нулата.
Обичам те безкрайно
и съм готова да се променя заради тебе трайно.
Искам да съм желаното момиче,
а не след теб да тичам,без да ме обичаш.
И моля те-СПРИ да си играеш с мен,
аз също имам чувства,
които нараняваш със всеки изминал ден.


Кажи ми честно какво искаш от мен,
и ще го имаш,
но просто не си играй със мен...

© Цвети Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??