4 сент. 2006 г., 20:06

Несравним си 

  Поэзия
717 0 3
Непобедимо аз обичам всичко в теб -
очите ти, изпиващи ме цялата до дъно,
страстните ти устни, сладки като мед,
смеха ти, живнал от мъжкото ти гърло.
Горещите ти длани, стопили моя свян,
носът, подушил пищната ми младост,
жадния ти поглед, от друга неразбран,
усмивката, изплетена от радост.
Подари ми още само миг -
впита в неприкрития ти чар,
велика да се чувствам, че теб - велик,
съблазнила съм с горещата си жар!

© Полина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??