Живееш в друг живот. И в друга песен.
Във моята се пее за търпимост.
Във твоя свят на мен не ми е лесно.
За тебе моят свят е непростим.
Ти плисваш пред очите ми смеха си.
След теб – изпепелени листопади.
Не мога да изпея песента ти.
А ти ако запееш – оглушавам.
Не помня случилото се във Троя.
Не искам и да знам, дори не питам.
Но знам, че ако моя свят настъпи твоя,
то точно ти ще плюеш на петите си.
© Елена Биларева Все права защищены