13.08.2013 г., 0:15 ч.

Несъвместимост 

  Поезия » Друга
519 0 5

Живееш в друг живот. И в друга песен.

Във моята се пее за търпимост.

Във твоя свят на мен не ми е лесно.

За тебе моят свят е непростим.

 

Ти плисваш пред очите ми смеха си.

След теб – изпепелени листопади.

Не мога да изпея песента ти.

А ти ако запееш – оглушавам.

 

Не помня случилото се във Троя.

Не искам и да знам, дори не питам.

Но знам, че ако моя свят настъпи твоя,

то точно ти ще плюеш на петите си.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??