12 авг. 2010 г., 11:47

Невероятно 

  Поэзия » Любовная
751 0 0

Слънцето така приятно гали моята коса.
Вятърът ме гали нежно...
Огънче в очите свети,
душата ми е като цвете.
Природата е майка мила.
Тя ни дава радостта.
Като птиците гнездо сме свили
и ни грее любовта.
Слънцето така прекрасно
гали моята коса.
Твоите устни с вкус на малини
радват моята душа.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??