17 мар. 2021 г., 09:06

Неволята на родината 

  Поэзия » Гражданская
264 1 0

О, родино, твоята неволя ме терзае -

участта на хората страдални, бедни,

но "елитът" само едно си знае -

да върши дела лоши, нередни.

 

Хората слепи не виждат злото -

че престъпник ги управлява,

затуй продължава ни теглото,

а всеки иска от него да се спасява.

 

Искаме нормална държава,

само тъй ще сме наред,

само тъй България ще успява,

само тъй ще има просперитет!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??