О, родино, твоята неволя ме терзае -
участта на хората страдални, бедни,
но "елитът" само едно си знае -
да върши дела лоши, нередни.
Хората слепи не виждат злото -
че престъпник ги управлява,
затуй продължава ни теглото,
а всеки иска от него да се спасява.
Искаме нормална държава,
само тъй ще сме наред,
само тъй България ще успява,
само тъй ще има просперитет!
© Георги All rights reserved.