9 окт. 2007 г., 10:07

Невъзможно 

  Поэзия
560 0 6
 

Много дълго те ранявах,

много ме рани и ти.

Много пъти все те убеждавах

и във явните лъжи.


Много дълго се обичахме,

много дълго ни боля.

Много време във любов се вричахме,

но болката и днес не спря.


Много дълго все те молех

да го върнем пак - мига!

Много дълго аз се борех

да го уловя във вечността...


но, уви, да бе така...

© Петя Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??