12 февр. 2015 г., 17:28  

Незабрава 

  Поэзия » Любовная
435 0 0

Незабрава

От тъга, ненавист и обида
сърцето ми се свива.
Щом погледна те в очите,
като водопад сълзите ми се стичат
и спомените стари, раздират ми душата.
Но напред ще продължа,
без БОЛКА и ТЪГА,
когато от тебе далече съм сега!
 

Моля те, не ми звъни и не ме търси,
друга ти си намери и за мене забрави!
По-щастлива ще съм аз,
щом с друг заменя те в този час!
С обич, нежност, топлина
ще дарява ми съня,
когато като бебе сгушена до него аз заспя,
но без капчица лъжа!
 

Калина Петкова
12.02.2015

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??