11 апр. 2008 г., 07:49

Незабравима! 

  Поэзия
638 0 3

Обричай ме на пустота...
Аз знам, че ти харесва!
В живота си не ме допускай...
Вятърът косите ми ще сресва!


Прям бъди, кажи ми, че ме мразиш...
Знам, блажено чувство ще изпиташ!
Направи се, че сълзите ми не си видял...
Ще ги избърше слънчевият лъч надничащ!

 

 

Името ми не запомняй!
Беразлична съм ти... но само за пред мен!
Единствено на себе си сърди се,
щом разбереш, че в сърцето ти затворена съм в плен!

 

 

Сила, за да ме забравиш събери!
Никога не ще успееш... само аз го знам!
Дали незабравима съм, пропусна да попиташ...
Отговора тепърва ще откриваш, ала сам!

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??