16 авг. 2009 г., 14:49

Незабравимо 

  Поэзия » Любовная
485 0 0

Далечен град, далечни хора,
далечен спомен и умора.
Далечен шум на море,
отминало чувство за нещо,
розово, сантиментално,
може би, и горещо.
Далечен град, далечно чувство,
променило се необратимо,
дълбоко в нас,  останало незабравимо.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??