16 ago 2009, 14:49

Незабравимо 

  Poesía » De amor
484 0 0

Далечен град, далечни хора,
далечен спомен и умора.
Далечен шум на море,
отминало чувство за нещо,
розово, сантиментално,
може би, и горещо.
Далечен град, далечно чувство,
променило се необратимо,
дълбоко в нас,  останало незабравимо.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??